Sairaanhoitajamme ottaa verinäytteet, tekee tarvittavia testejä ja mittauksia sekä seuraa terveydentilaa tutussa ympäristössä omassa kodissa. Arki helpottuu huomattavasti, kun ei tarvitse itse lähteä esim. terveyskeskusten ym. laboratorioihin. Yhdistettynä kotihoitopalveluumme, mahdollisuus Paimion kaupungin palveluseteliin. Yksityisenä palveluna oikeus kotitalousvähennykseen. Palvelu on arvonlisäverotonta.

Kotisairaanhoito on apua sairaanhoidollisissa tehtävissä omassa kodissa. sairaanhoitajamme tekee sairaanhoidollisten käyntien lisäksi myös kotihoitokäyntejä, joten näin ollen lähes päivittäin kartoitetaan terveyden tilaa sairaanhoitajan näkökulmasta. sairaanhoitajan palvelumme mahdollistavat sen, että kaikki laboratoriokokeet ym. onnistuvat vaivattomasti omassa kodissa. Toimitamme näytteet laboratorioon ja huolehdimme tarvittaessa niiden jatkoseurannan. Säännöllisten kotihoito asiakkaidemme kohdalla olemme yhteydessä lääkäriin ja saamme laboratorio lähetteen ja voimme ottaa näytteet. Tämän jälkeen seuraamme tuloksia ja olemme yhteydessä lääkäriin. Näin ollen välttämättä lääkärissä käyntiä ei tarvita vaan saamme avun sairaanhoitajamme välityksellä. Laboratorionäytteiden otto on mahdollista myös yksittäisenä käyntinä. Tämä helpottaa jonottamista ja kulkemisen vaivaa.

Leikkauksen jälkeen on mahdollista pyytää sairaanhoitajamme kotiin poistamaan hakaset tai ompeleet. Samalla tarkistetaan haavan kunto ja ohjeistetaan jatkohoidolliset toimenpiteet.

Kotisairaanhoitajamme palvelut:

  • Veri ym. näytteiden otto ja niiden toimitus laboratorioon.
  • Erilaiset mittaukset ja testit esim. verenpaineen mittaus, verensokerin mittaus ja muistitestit
  • haavahoidot
  • leikkauksen jälkeisten hakasten tai ommelten poisto
  • katetrin vaihto ja huuhtelu
  • korvahuuhtelut
  • Verenpaineen mittaukset ja seuranta